LOADING GARNI HOTEL MARSHAL Garni Hotel Marshal
UŽIVAJTE U LUKSUZU

Hotel odiše elegncijom
i luksuzom

Lokacija Hotela Marshal Garni je pažljivo odabrana kako bi zadovoljila zahteve poslovnog posetioca i radoznalog turista. Smeštaj se nalazi u najprometnijem i poslovnom centru grada i udaljen je 10 km od aerodroma (10 minuta vožnje).

Hotel Maršal Garni se nalazi u ulici Maršala Birjuzova, 50 metara od glavne pešačke zone, Knez Mihailovoj ulice.

S obzirom da ovaj deo grada predstavlja jezgro poslovnih zona prestonice, smeštaj kao takav pruža mogućnost brzog i lakog pristupa mnogim poslovnim i zabavnim aktivnostima.

Hotel Marshal Garni funkcioniše po principu Bed & Breakfast. Akcenat je na komfornim jednokrevetnim i dvokrevetnim. Svaka soba ima LCD TV, brzi optički internet, telefon i klimu.

Image
Luksuzni hotel

Garni Hotel Marshal u Beogradu

U projektovanju i izgradnji smeštaja gradskog tipa fokus je bio na lokaciji koja je u funkciji obavljanja poslovnih obaveza i posete kulturno-zabavnih sadržaja prestonice. Hotel Marshal Garni je mali moderni gradski hotel koji nudi širok spektar poslovnih usluga (faks, fotokopiranje, PTT usluge, internet, itd.).

Gosti su uglavnom orijentisani na kraći boravak i u skladu sa tim, zaposleni u hotelu se koncentrišu na zadovoljavanje specifičnih zahteva koji su u funkciji kvalitetne usluge. Hotel Maršal Garni je savremeno opremljen, a poslovni fokus je usmeren na principe održivog razvoja.

Garni Hotel Marshal predstavlja spoj moderne poslovne elegancije i minimalističke nenametljivosti, prvenstveno nudeći gostima udobnost i funkcionalnost.

NAJBOLJA LOKACIJA

Hotel se nalazi u centru Beograda, na samo nekoliko metara od svih gradskih dešavanja. U blizini hotela nalaze se svi atraktivni restorani, kafići, prodavnice, tržni centri i mnoge druge stvari.

REZERVIŠI SOBU

PARKING

U blizini hotela, samo 150 metara, nalazi se najveća garaža u Beogradu. Garaža je dostupna svim gostima za samo 12 evra po danu.

REZERVIŠI SOBU
UPOZNAJ

Beograd

„Onaj ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, ne treba da traži ništa više u životu. Više od toga bilo bi neskromno.”

sr_RSСрпски језик